Netflix offentliggør ny dansk serie om overnaturlig forsvindingssag

Netflix offentliggør ny dansk serie om overnaturlig forsvindingssag
Grafik fra DR-podcasten 'Equinox 1985', som nu bliver til Netflix-serie.

Netflix gødede den danske jord med ‘The Rain’, men det var kun begyndelsen. I august kom det frem, at de gør en serie ud af Søren Sveistrups krimi ‘Kastanjemanden’, og nu har de offentliggjort endnu et dansk serieprojekt.

‘Equinox 1985’ er baseret på den populære DR-fiktionspodcastserie af samme navn og er en overnaturlig thriller om en ung kvinde, Anna, der bliver traumatiseret, da en hel klasse med studenter forsvinder sporløst uden nogen forklaring i 1999. I 2020 lever hun et roligt liv med sin familie, men da den sidste overlevende fra klassen dør, og hendes mareridt tager til, beslutter hun sig for at finde ud af, hvad der skete dengang. Det fører hende frem mod en foruroligende sandhed.

Bag serien står det danske produktionsselskab Apple Tree Productions, der består af tidligere medarbejdere fra DR’s dramaafdeling med tidligere dramachef på kanalen Piv Bernth i spidsen. Hovedforfatter er Tea Lindeburg, som også stod bag den originale podcast.

»Vi er meget begejstrede for, at podcasten ‘Equinox’ bliver lavet til en tv-serie. Det er en unik historie om forskellen mellem virkelighed og fantasi samt forholdet mellem fri vilje og skæbne – som alt sammen finder sted i en normal, dansk familie. Det kreative team bag er alle ekstremt talentfulde, og det er en stor ære at arbejde med dem. Vi ser frem til at introducere serien til verdens seere sammen med Netflix«, siger Piv Bernth i en pressemeddelelse.

Produktionen går i gang senere på året.

Læs også: De 20 bedste film på Netflix

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af