Se traileren til den hypede ‘Waves’ fra talentet bag ‘It Comes at Night’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Indiedramaet ’Waves’ har allerede modtaget stor ros på den netop overståede filmfestival i Telluride.

Filmen er seneste værk fra det unge instruktørtalent Trey Edward Shults, som debuterede med den klaustrofobiske ‘Krisha’ (på vores årsliste for 2016) og instruerede den kritikerrose gyserfilm ’It Comes at Night’, som vores anmelder gav fem stjerner og kaldte en »kompromisløs undergangsvision«.

‘Waves’ lover dog en helt anden stemning. Der er dømt kærlighed og konflikt i filmen, der fortæller om en afroamerikansk familie bosat i det sydlige Florida, hvor ’This Is Us’-skuespilleren Sterling K. Brown spiller en velmenende, men dominerende far.

Filmen består af to væsensforskellige dele, hvor vi følger henholdsvis teenage-sønnen Tyler og hans søster Emily, hvis forskellige personligheder farver fortællingen om familiens sorg og tilgivelse i forbindelse med et tab.

Traileren viser desuden et stormbrust ungdomsforhold mellem Tyler og ’Euphoria’-talentet Alexa Demie samt Lucas Hedges i en birolle.

Den Oscar-vindende musikerduo Trent Reznor og Atticus Ross (’The Social Network’) har skrevet filmens musik, og udover Frank Oceans stemme, som høres i traileren, gemmer Kanye West og Kendrick Lamar sig på soundtracket.

’Waves’ er en af det hypede filmstudie A24’s lovende kommende titler, som også rummer ’The Lighthouse’ og ’Uncut Gems’. I de sidste par år har de produceret nogle af de mest interessante indie-produktioner i USA, blandt andet Paul Schraders ’First Reformed’, ’Hereditary’ og senest de aktuelle film ’Mid90s’ og ’Midsommar’.

Filmen er sat til amerikansk premiere til november, men hvorvidt den kommer til Danmark, er endnu ikke klart.

Læs også: ‘We The Animals’ – ‘Moonlight’ og ‘The Tree of Life’ mødes i ren filmmagi

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af