Traileren til Netflix-serien ’Daybreak’ byder på postapokalyptisk highschool-tjubang

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktøren Brad Peyton, som tidligere har givet os de testosteronpulserende actionbaskere ’San Andreas’ og ’Rampage Out of Control’, kaster nu sine kræfter mod den lille skærm med sin nye Netflix-serie ’Daybreak’, som bygger på tegneserien af samme navn. Ud fra traileren kan den vist bedst beskrives som ’Mad Max’ møder ’The Breakfast Club’.

Hvis teenage-tilværelsen ikke var kompliceret nok i forvejen, så prøv lige at smide en atomkatastrofe oven i hatten. Det er præmissen i serien, hvor vi følger en række highschool-elever, som efter et atomangreb på prom night må kæmpe for overlevelse i en post-apokalyptisk verden, hvor zombie-lignende væsner også pludselig huserer. Den officielle synopsis kalder ’Daybreak’ lige dele samurai-saga, coming of age-drama og ’Battle Royale’, så det kommer nok ikke til at gå stille for sig.

I rollen som håbefuld og positiv skolelærer finder vi Matthew Broderick, og ens tanker ledes med det samme hen på hans fremragende præstation i Alexander Paynes highschool-klassiker ’Election’. Udover Broderick medvirker en bred vifte af unge talenter. Heriblandt Colin Ford (’Captain Marvel’), Sophie Simnett (’Poldark’) og Alyvia Alyn Lind (’ The Young and the Restless’).

’Daybreak’ lander på Netflix 24. oktober.

Læs også: Ny app fortæller, hvornår du skal dø i gyseren ’Countdown’ – se traileren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af