Lupita Nyong’o springer ud som rapperen Troublemaker hos Jimmy Fallon

Late night talkshows er og bliver arnestedet for sære informationer om stjernerne. Skuespilleren Lupita Nyong’o afslørede således også sit overraskende raptalent i stolen hos Jimmy Fallon i går aftes.

De makabre miner Nyong’o udfoldede i Jordan Peele-gyseren ‘Us’ var for længst forduftet, og hun var mildest talt sprudlende.

Nyong’o havde ikke besøgt Jimmy Fallons talkshow i lang tid, så der var rigeligt nyt at berette. Hun har i mellemtiden vundet en Oscar for sin rolle i ’12 Years a Slave’ hvorefter hun har medvirket i storfilm som ’Black Panther’ og ’Star Wars’ og været nomineret til en Tony-pris.

Det var dog Beyonce og Jay Z’s betagelse af hende, der blev hovedemnet for samtalen. Nyong’o fortalte, at hun var blevet meget overrasket over at indgå i teksten til ’Brown Skin Girl’, hvor Beyonce synger »pretty like Lupita when the camera close in«. Hun blev nemlig først klar over det , da en journalist spurgte ind til det ved et pressemøde i forbindelse med dokumentarfilmen ‘Women Warriors’. Efterfølgende er Carter-parrets beundring for hende også blevet besunget af Jay Z.

Da Fallon stak Nyong’o en mikrofon, solbriller og et, i følge skuespillerinden selv, »dope beat« fra husbandet The Roots, var hun hurtig til at levere linjer som Troublemaker med indbygget reklame for sin kommende børnebog ’Sulwe’.

Ifølge hende selv, har hun muligvis været rapper i et andet liv:

»Jeg elsker at spille rapper, men jeg er virkelig ikke en«, lød det fra Oscar-vinderen. Navnet Troublemaker er dog »legit« nok, fortalte hun – det er nemlig godkendt af rapperen Common.

Læs også: De 15 vigtigste stemmer i ny sort amerikansk film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af