Brad Pitt og Adam Sandler interviewer hinanden og er ualmindeligt godt selskab

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brad Pitt og Adam Sandler er måske ikke to skuespillere, man umiddelbart ville forestille sig have en dyb samtale om deres respektive karrierer og tilgange til skuespilfaget. Det stoppede dog ikke branchebladet Variety i at sætte de to skuespillere i stævne i deres altid inspirerende ’Actors on Actors’-format. Det skulle vise sig at være en ret genial idé.

2019 har været succesrigt år for begge skuespillere. Brad Pitt har medvirket i to film, henholdsvis Quentin Tarantinos periode-stykke ’Once Upon a Time in Hollywood’ og James Grays misforståede sci-fi epos ’Ad Astra’, mens Adam Sandler tog røven på alle, da han medvirkede i Safdie-brødrene ’Uncut Gems’ og fik sin karrieres største roser.

I den interessante og hyggelige samtale kan man blandt andet høre om, hvordan Brad Pitt var nødt til at læse Tarantinos eneste eksemplar af manuskriptet til ’Once Upon a Time of Hollywood’ hjemme hos instruktøren selv, da han var blevet ekstra forsigtig, efter manuskriptet til hans forrige film, ’The Hateful Eight’, blev lækket online – og om Adam Sandlers overraskende skifte fra komedie til drama, som vi så første gang i Paul Thomas Andersons ’Punch Drunk Love’.

Læs også: Paul Thomas Anderson på vej med ny film – om en barnestjerne på highschool

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af