John Turturro slutter sig til stjernespækket ‘The Batman’-cast

John Turturro slutter sig til stjernespækket ‘The Batman’-cast
John Turturro i 'The Big Lebowski'

En film er som bekendt ikke nødvendigvis fantastisk, bare fordi plakaten prydes af store skuespillernavne. Men det er alligevel svært ikke at skrue sine forventninger i vejret, når det kommer til instruktør Matt Reeves’ kommende Batman-film, som har fået en række spændende skuespillere ombord.

‘The Batman’s Bruce Wayne skal således spilles af Robert Pattinson, der de sidste par år har medvirket i flere spændende arthousefilm som ‘Good Time’, ‘High Life’ og ‘The Lighthouse’. Han får selskab af Zoë Kravitz som Catwoman, Andy Serkis som butleren Alfred Pennyworth, Paul Dano som Gækkeren og Jeffrey Wright som politikommissær Gordon, mens Colin Farrell rygtes til at indtage rollen som Pingvinen.

Nu slutter John Turturro sig også til castet. Det kunne Matt Reeves annoncere i et tweet, der indeholdt en GIF af skuespillerens nok mest ikoniske rolle som den lillaklædte bowlingspiller Jesus Quintana i Coen-brødrenes ‘The Big Lebowski’. Turturro er desuden kendt for sine fjollede hovedroller i brødreparrets ‘Barton Fink’ og ‘O Brother, Where Art Thou?’, mens han for nylig leverede en fremragende og mere alvorlig præstation i HBO-serien ‘The Night Of’.

Turturro skal i ‘The Batman’ spille gangsterbossen Carmine Falcone, der også går under tilnavnet The Roman. Karakteren styrer Gothams kriminelle underverden og er dermed en fjende af Batman, men også en ven af Wayne-familien. Falcone er tidligere blevet spillet af John Doman i ‘Gotham’-serien og af Tom Wilkinson i ‘Batman Begins’

‘The Batman’ står til at få premiere 24. juni 2021. Inden da kan Turturro ses i ‘The Jesus Rolls’, der er en spøjs spinoff-film om førnævnte ‘The Big Lebowski’-karakter.

Læs også: ‘Joker’-instruktør: Robert Pattinsons Batman og Joaquin Phoenix’ Joker kommer aldrig til at mødes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af