Bowling-casanovaen og hans stjerneparade er i topform i første trailer til Lebowski-spinoff: ’The Jesus Rolls’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vent, det er den forkerte trailer. Eller mangler underteksterne bare? Hvem har eftersynkroniseret Christopher Walken? Hey, det er ikke engang på spansk – det der er sgu da italiensk! GYPSY KINGS?!

Første trailer til ’The Big Lebowski’-spinoff’en ’The Jesus Rolls’ er landet, og i løbet af det lille halvandet minut, den varer, går man grueligt meget forvirring igennem, før man efterlades et sted mellem forundring, foruroligelse og høje forventninger.

Traileren er nemlig fuldkommen gennemført skør. Vi møder den ikoniske bowling-casanova Jesus Quintana (spillet af John Turturro, der ligeledes har både skrevet og instrueret filmen), der kommer ud af fængsel, tager på kriminaliserede eventyr med Bobby Cannavale (’Boardwalk Empire’) og Audrey Tautou (’Amélie’) og kommer i klammeri med en skydegal frisør.

Traileren giver også et kig på det stjernespækkede cast, der tæller navne som Susan Sarandon, Christopher Walken, Jon Hamm og Gypsy Kings (ja, dem med den der ’Bamboléo’), der leverer toner bag tremmerne.

Af en eller anden årsag er hele herligheden – inklusive bowling-legendens tykke cubanske accent – eftersynkroniseret på italiensk (?!). I slutningen af traileren annonceres (stadig på italiensk) en verdenspremiere allerede den 17. oktober. Dog har Screen Media Films, der distribuerer filmen, tidligere bekræftet en premiere i begyndelsen af 2020, så det kan godt være, vi ikke skal tage alt, traileren fortæller os (igen: på italiensk, altså) for gode varer. Jesus’ veje er i sandhed uransagelige.

Læs også: Skærer ’The Big Lebowski’ i hjertet, som den gjorde ved premieren?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af