Christian Bale og Chris Hemsworth tørner – måske! – sammen i ‘Thor 4’

Christian Bale og Chris Hemsworth tørner – måske! – sammen i ‘Thor 4’
Christian Bale i 'American Psycho' i 2000.

Lille spoiler for ‘Avengers: Endgame’.

Det er snart otte år siden, at Christian Bale lagde superheltekappen på hylden efter sidste film i Christopher Nolans ‘Batman’-trilogi, ‘The Dark Knight Rises’. Men nu er skuespilleren efter sigende klar til at gøre comeback i tegneserieregi med en rolle overfor Chris Hemsworth i Taika Waititis fjerde film om Marvels elskeligt selvfede tordengud, ‘Thor: Love and Thunder’.

Bale – der i skrivende stund kan ses i ‘Ford v Ferrari’ – skulle således være i forhandlinger om at slutte sig til produktionen, hvis cast også tæller Tessa Thompson som Valkyrie, Waititi selv som stengiganten Kork og Natalie Portman. Sidstnævnte vender tilbage i rollen som Thors store kærlighed Jane Foster, der forvandler sig til en kvindelig Thor (hvorfor og hvordan er endnu uvist, men mon ikke filmen tager tråden op fra ‘Avengers: Endgame’, hvori Thor overlod ledelsen af Asgard til Valkyrie for selv at drage på eventyr på med rødderne fra ‘The Guardians of the Galaxy’).

Det vides ikke, om fanfavoritten Tom Hiddleston, der spillede Thors lumskebuks af en bror Loki, også stikker snuden frem i ‘Love and Thunder’ – ‘Endgame’ efterlod som bekendt en lille kattelem på klem – men sikkert er det, at han forud for filmen dukker op sin egen serie for Disney, ‘Loki’, der får premiere i starten af 2021.

Uanset hvad krydser vi fingre og tæer for at se et showdown mellem Hemsworths spradebasse-gud og Bale, der kan blive en sprængfarligt underholende cocktail i kombination med Waititis forkærlighed for at lade sine skuespillere improvisere foran kameraet. En vane, der forvandlede ‘Thor: Ragnarok’ til en af de sjoveste Marvel film til dato.

‘Thor: Love and Thunder’ lander i biograferne 5. november 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af