Se Martin Scorsese, Greta Gerwig, Todd Phillips og Noah Baumbach i sand lækkerbisken for cineaster

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The Hollywood Reporter har den fine tradition hvert år op til Oscar-showet at samle en stribe af sæsonens mest prominente instruktører og tænde mikrofonen for deres samtale en god times tid.

Det er altid lidt af en cineastisk lækkerbisken, og selvom jeg endnu ikke har fordybet mig i årets store instruktør-roundtable, er navnene rigeligt til at få tænderne til at løbe i vand.

Selveste Martin Scorsese er godfather i samtalen, der også tæller Hollywoods hedeste filmskaber-par, ‘Little Women’-instruktør Greta Gerwig og ‘Marriage Story’-instruktør Noah Baumbach. De får selskab af manden bag ‘Joker’, Todd Phillips’, og gennembrudstjernen Lulu Wang’, hvis selvbiografiske ‘The Farewell’ får dansk premiere til april. Rosinen i pølseenden er brasilianske Fernando Meirelles, der i år har stået bag ‘The Two Popes’, men nok stadig mest er kendt for ‘City of God’.

Samtalen centrerer sig blandt andet om hele streamingsituationen, eftersom tre af de samlede instruktører har lavet deres aktuelle film for Netflix. De vender også Scorseses Marvel-kommentarer og taler om deres respektive proces i det hele taget.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af