Netflix hyrer Tom Hiddleston og Toni Collette til to kommende spændingsserier

Netflix hyrer Tom Hiddleston og Toni Collette til to kommende spændingsserier
Toni Collette i 'Unbelievable'.

Netflix producerer som bekendt så meget originalt materiale, at det nærmest er umuligt at følge med. Med streamingtjenestens to nyeste annoncereringer er det dog ret sikkert, at man bliver nødt til at gøre plads i kalenderen.

Toni Collette er efter sin succes som Golden Globe-nomineret politiefterforsker i ’Unbelievable’ klar til at vende tilbage til Netflix.

Denne gang gælder det en otte afsnit lang adaptation af den populære krimiforfatter Karin Slaughters bestseller Pieces of Her’. Collette skal spille moren til seriens hovedperson, pigen Andy, der på en shoppingtur er vidne til en foruroligende voldsepisode på åben gade.

Episoden ryster de to godt sammen, men samtidig aner Andy også, at jo tættere hun kommer på sin mor, desto flere hemmeligheder dukker der op. Morens fortid er ikke så simpel som først antaget.

’Piece of Her’ har indtil videre et rent kvindeligt hold i ryggen, hvoraf seriens manuskriptforfatter Charlotte Stoudt tidligere har skrevet på ’Homeland’ og HBO’s ’Fosse/Verdon’.

Tom Hiddleston har åbenbart ikke så travlt med Disney+’s ’Loki’, at han ikke også har tid til at lave 10 episoders højaktuelt politisk drama for konkurrenten Netflix med danske Kristoffer Nyholm i instruktørstolen.

Det er nemlig netop offentliggjort, at den britiske skuespiller skal spille hovedpersonen James Hooper, der i serien ’White Stork’ er en ambitiøs politiker, der vil gøre alt for at få en plads i kongressen til det kommende amerikanske valg.

James begår i sin ambitionsrus den fejl at hyre den skarpe kvindelige konsulent Asher Millan til at rådgive ham. Mens valgkampagnen bliver mere og mere intens, må James og hans team erkende, at alle kneb gælder, når fake news fænger mere end sandheden.

Serien er skabt af den forholdsvis ukendte Christopher Dunlop og instrueres altså af Nyholm, der blandt andet har ’Forbrydelsen’ og HBO’s Tom Hardy-serie ’Taboo’ på cv’et.

Det vides endnu ikke, hvornår ’Pieces of Her’ og ’White Stork’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af