Robert Pattinson og Margaret Qualley forener sig i film, der øjeblikkeligt bliver en af næste års mest ventede

Robert Pattinson og Margaret Qualley forener sig i film, der øjeblikkeligt bliver en af næste års mest ventede
Robert Pattinson i Claire Denis' 'High Life'. Nu fortsætter de to samarbejdet.

Robert Pattinson er gået fra teenidol (‘Twilight’) til arthouse-favorit (‘The Lighthouse’) og er nu på vej til at bruge sin nyfundne status til at ramme et bredt publikum igen med Christopher Nolans kommende ‘Tenet’ og hans ventede rolle som Batman.

Margaret Qualley er et af Hollywoods helt store talenter, der først kom frem i HBO’s sublime ‘The Leftovers’ og siden har kunnet ses i eksempelvis ‘Once Upon a Time in Hollywood’ og ‘Fosse/Verdon’ (i øvrigt er hun datter af Andie McDowell).

Nu kan de to unge stjerner ses sammen i en kommende film, der instinktivt kommer til at stå højt på mange en cineasts watchlist: Claire Denis’ kommende ‘The Stars at Noon’ distribueret af zeitgeist-selskabet over alle selskaber, A24.

Franske Claire Denis er en af europæisk films mest anerkendte auteurs, og Robert Pattinson var også med i hendes seneste film, ‘High Life’, som vores anmelder gav topkarakter, mens andre anså den for at være en arthouseprut i det ydre rum.

Deres kommende film, baseret på en bog af Denis Johnson, handler om en britisk forretningsmand og en amerikansk journalist, der indleder en romance i Nicaragua i 1984. Løgne og konspirationer udfordrer deres forhold, men alligevel har de kun hinanden at stole på, da de bliver tvunget at flygte fra landet, da revolutionen bryder ud.

Hvornår ‘The Stars at Noon’ går i optagelser, vides endnu ikke, men et kvalificeret bud er, at vi kan se frem til en premiere i 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af