Lovende dansk serie med stærkt cast smager af ‘Girls’ – se traileren til ‘Limboland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Har vi virkelig brug for flere serier om rundforvirrede twentysomething kvinder med eksistentielle kriser og dysfunktionelle venindeskaber?

Ja! er det rungende svar efter at have set traileren til den nye danske serie ‘Limboland’, der smager både bittersødt og relaterbart – og med ikke så få ‘Girls’-vibes.

Xee-produktionen skildrer de tre gymnasieveninder Freja (Frederikke Dahl Hansen fra ‘Noia’), Katrine (Emma Sehested Høeg fra ‘Anton 90′ og ’29’) og Nadja (Angela Bundalovic fra ‘The Rain’), der genforenes midt 20’ernes limboland. Euforien er stor, men ind i (magt)forholdene siver svig, usikkerhed og løgne.

Den debuterende serieskaber Rikke Louise Schjødt fik ideen, da hun vendte hjem til Danmark efter at have studeret i New York:

»Jeg anede på mange måder ikke, hvem jeg var. Jeg var nødt til at genopfinde og genopdage mig selv på ny tilbage i Danmark og nu uden kæreste. Jeg flyttede ind hos min gamle gymnasieveninde, og her begyndte idéen til ‘Limboland’ langsomt at tage form. Ved at putte alle de ting, jeg selv gik og tumlede med ind i nogle fiktive karakterer, blev min egen krise en smule mere håndgribelig«, forklarer Schjødt i en pressemeddelse.

Alle otte afsnit af ‘Limboland’ får premiere på Xee 12. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af