Nu kommer to spritnye biograffilm på streaming i Danmark i kølvandet på corona

Nu kommer to spritnye biograffilm på streaming i Danmark i kølvandet på corona
Elisabeth Moss i 'The Invisible Man'.

(Opdatering: Også den omdiskuterede ‘The Hunt’ kan nu lejes på Viaplay og Blockbuster)

Det vakte stor opsigt i filmverden, da et af de store Hollywood-studier, NBCUniversal, besluttede sig for at sende tre af deres film direkte på streaming efter den omfattende biograflukning: Elisabeth Moss-gyseren ‘The Invisible Man’, Jane Austen-dramaet ‘Emma’ og satirethrilleren ‘The Hunt’.

Vi kunne forleden berette, at den omdiskuterede ‘The Hunt’ også i Danmark nu kan vente sig en snarlig streamingpremiere frem for den tiltænkte biograflancering.

Og allerede i dag rammer ‘The Invisible Man’ og ‘Emma’Viaplay og Blockbuster i Danmark. Førstnævnte havde fået biografpremiere 27. februar, sidstnævnte 5. marts, men de blev altså også ramt af coronasituationen og de nedlukkede biografsale. Så nu kan de altså ses hjemme fra stuen i det, der er en historisk beslutning fra et stort amerikanskejet selskab.

Filmene vil koste 189 kroner at leje. Det lyder jo som et voldsomt beløb i streamingsammenhæng, men man skal tænkte det sådan, at det svarer til to biografbilletter. Og så kan man jo spare lidt på selv at lave popcorn…

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af