Nu kommer to spritnye biograffilm på streaming i Danmark i kølvandet på corona

Nu kommer to spritnye biograffilm på streaming i Danmark i kølvandet på corona
Elisabeth Moss i 'The Invisible Man'.

(Opdatering: Også den omdiskuterede ‘The Hunt’ kan nu lejes på Viaplay og Blockbuster)

Det vakte stor opsigt i filmverden, da et af de store Hollywood-studier, NBCUniversal, besluttede sig for at sende tre af deres film direkte på streaming efter den omfattende biograflukning: Elisabeth Moss-gyseren ‘The Invisible Man’, Jane Austen-dramaet ‘Emma’ og satirethrilleren ‘The Hunt’.

Vi kunne forleden berette, at den omdiskuterede ‘The Hunt’ også i Danmark nu kan vente sig en snarlig streamingpremiere frem for den tiltænkte biograflancering.

Og allerede i dag rammer ‘The Invisible Man’ og ‘Emma’Viaplay og Blockbuster i Danmark. Førstnævnte havde fået biografpremiere 27. februar, sidstnævnte 5. marts, men de blev altså også ramt af coronasituationen og de nedlukkede biografsale. Så nu kan de altså ses hjemme fra stuen i det, der er en historisk beslutning fra et stort amerikanskejet selskab.

Filmene vil koste 189 kroner at leje. Det lyder jo som et voldsomt beløb i streamingsammenhæng, men man skal tænkte det sådan, at det svarer til to biografbilletter. Og så kan man jo spare lidt på selv at lave popcorn…

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af