TV 2 udskyder premiereklar ventet serie til 2021

TV 2 udskyder premiereklar ventet serie til 2021
Sebastian Jessen i 'Alfa'.

Premieren var sat til april, men på målstregen har TV 2 besluttet at udskyde TV 2 Zulus første dramaserie, den meget ventede ‘Alfa’ fra brødrene bag ‘Mens vi lever’ og ‘Kollision’, Milad, Mehdi og Misam Avaz.

På Facebook skriver manuskriptforfatteren Milad, der er seriens primære kreative drivkraft:

»Det skulle kun være et spørgsmål om tid, før ringene i vandet også væltede vores båd. Vi er utroligt kede af at skulle meddele, at premieren på vores færdigproducerede serie, ‘GROW/ALFA’, fra TV 2’s side er blevet udskudt til 2021 for at rationere deres fiktionsprojekter.

Det gør naturligvis mega ondt, efter flere års kompromisløst arbejde og hast, at nu skulle vinke farvel til glædesøjeblikket af at vise jer alle, hvad vi har lavet. Men vi slikker vores sår og betragter os selv som heldige, at konsekvenserne af sådan en tid ikke er større, end de er«, lyder det fra Milad Avaz, der tilføjer, at serien således vil blive vist i andre lande, før vi får den at se i Danmark.

Serien handler om politimanden Jakob og hans bror Adam, som er nyuddannet børsmægler, men sætter sig for at starte Danmarks største narkokartel. Det skaber problemer med både ordensmagten og rockermiljøet. Konflikten bliver ekstra personlig, da broren Jakob bliver rekrutteret til politiets antinarkotika-tjeneste.

De to brødre bliver spillet af de virkelige brødre Andreas og Sebastian Jessen, der spiller over for hinanden for første gang. De får selskab af navne som Lars Mikkelsen, Henning Jensen, Laura Drasbæk, Thomas Levin, Henrik Noël Olesen, Solbjørg Højfeldt og Susanne Storm samt nye navne som Besir Zeciri (’Bedrag’), Ari Alexander (‘Perfekte steder’) og Simone Lykke (’Yes No Maybe’).

Vi arbejder på en kommentar fra TV 2 om, hvorfor de har udskudt serien, men det lader til, at fordi serier i udvikling er blevet bremset, må de disponere de allerede planlagte serier anderledes.

En skam er det i hvert fald for os seere, der lige nu ellers har god tid i kalenderen til streaming.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af