Anna Kendrick tager på roadtrip med sin kærestes sexdukke i serien ‘Dummy’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når man opdager, at ens kæreste har en sexdukke, kunne man måske godt lige bruge et øjeblik på at sunde sig i stedet for at starte en længere samtale med den om, hvordan alle kvinder »i virkeligheden er sexdukker, indtil vi får styrtet patriarkatet«.

Men for Anna Kendrick i den nye serie ’Dummy’, får man ikke altid, hvad man ønsker sig, særligt ikke efter man finder sin kærestens talende feministiske dukke i menneskestørrelse.

I stedet for at gøre et større nummer ud af sit fund beslutter dukken og Kendrick sig forfriskende nok for ikke at dømme hinanden, men i stedet blive klogere på deres respektive livsstile med en roadtrip på tværs af USA.

Donal Logue (’Vikings’) spiller Kendricks kæreste, hvis hang til dukker afsløres i serien skrevet af Cody Heller (’Kidding’), som efter sigende har baseret ’Dummy’ på egne oplevelser, efter hun fandt sin forlovedes meget private ejendele ved en fejl.

Og nårh ja… Hendes forlovede er forresten ingen ringere end skaberen af ’Rick and Morty’, Dan Harmon.

’Dummy’ kan ses på den nye streamingtjeneste Quibi, som serverer indhold i korte bidder kun på mobiltelefonen, fra 20. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af