Cary Fukunaga havde en decideret hjernebrydende ide til en James Bond-film

Cary Fukunaga havde en decideret hjernebrydende ide til en James Bond-film
Daniel Craig som James Bond.

Den amerikanske instruktør Cary Fukunaga (’Beasts of No Nation’, ‘True Detective’) skulle have haft sit blockbustergennembrud med den kommende James Bond-film ’No Time To Die’, der skulle være udkommet i april.

Efter en hæsblæsende produktion, på hvad der efter (snart) fem film bliver Daniel Craigs sidste skud i bøssen som Bond, har den 42-årige Fukunaga afsløret i et interview med instruktørkollegaen Miranda July for Interview Magazine, at ’No Time To Die’ kunne have været vildere, hvis han havde fået lov til helt selv at bestemme.

Instruktøren, der også tidligere har stået bag Netflix’ trippede patient-drama ’Maniac‘, blev hyret tre måneder, før optagelserne til ‘No Time To Die’ gik i gang, efter instruktør Danny Boyle (’Slumdog Millionare’) forlod projektet og tog sin manuskriptforfatter John Hodge (’Trainspotting’) med sig efter kreative uoverensstemmelser med Bond-producenterne.

Heldigvis var Fukunaga fuld af gode idéer, som ’desværre’ heller ikke faldt i Bond-producernes smag:

»Miranda, jeg siger dig, at jeg havde ellers en idé om, at hele den her film (’No Time To Die’, red.) kunne have udspillet sig inden i skurkens hule fra den sidste film«, fortæller Fukunaga begejstret. 

»For der er den her scene (i ’Spectre‘, red.), hvor en nål bliver ført ind i James Bonds hoved, hvilket gerne skulle få ham til at glemme alt. Men alligevel formår han, på mirakuløs vis, at undslippe ved hjælp af en ur-bombe. Og så sprænger han og Léa Seydoux det hele i stykker og redder dagen. Men så tænkte jeg: ’Hvad nu, hvis alt (i ’No Time To Die’) helt indtil slutningen bare foregik inde i hans hoved?«.

Hvad Fukunaga altså pitcher i interviewet, er en film, der afslører, at Craig aldrig slap væk fra Christoph Waltz’ klamme operationsstue i slutningen af ’Spectre’, men derimod er så påvirket af indsprøjtningen, at han forestiller sig hele ’No Time To Die’ og først vågner op i sidste akt.

Lad os bare sige, at vi herfra er glade for, at Daniel Craigs Bond aldrig nåede at dykke ned i the matrix.

Sekvensen, Fukunaga omtaler, kan ses nedenfor.

‘No Time To Die’s premiere er flyttet fra 2. april til 12. november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af