Chris Hemsworths karriere som lejemorder tager en uventet drejning i Netflix-filmen ‘Extraction’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Extraction’ handler om den toptrænede lejemorder Tyler Rake (Chris Hemsworth), som hyres til sin mest krævende mission til dato af en mystisk klient. For en gangs skyld skal Tyler nemlig ikke bruge sine morderiske evner, men derimod beskytte en svært bevogtet dreng, der er søn af en international narkohandler.

I traileren til ’Extraction’ bliver det dog hurtigt klart, at der er noget helt galt med Tylers nye opgave, som til forveksling, kan lyde som plottet for ’Sicario 2: Soldado’ (eller Denzel Washington-filmen ‘Man on Fire’).

Selvom idéen bag ’Extraction’ dermed måske ikke er den mest originale, lover traileren dog godt for de mange stunts og flotte effekter, der nok ender som filmens (knapt så) hemmelige våben.

Actionthrilleren er skrevet af ‘Avengers’-instruktøren Joe Russo og instrueret af spillefilmdebutanten Sam Hargrave, hvis cv – stuntkoordinator på samtlige Marvel-film siden 2009 – ikke efterlader megen spekulation om, hvorfra han, Russo og Hemsworth kender hinanden.

Udover Thor, sorry, Hemsworth, er også David Harbour (‘Stranger Things‘) og Golshifteh Farahani (‘Paterson’) på rollelisten.

‘Extraction’ kan ses på Netflix 24. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af