Disse serier skal du streame i april

Vi skal tilbringe størstedelen af april bag hjemmets fire vægge. Heldigvis har streamingtjenesterne vores ryg.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Limboland’

Har vi brug for flere serier om rundforvirrede twentysomething-kvinder med eksistentielle kriser og dysfunktionelle venindeskaber? Ja!, lyder det rungende svar fra den nye danske ‘Limboland’.

Serien er skrevet og instrueret af den debuterende serieskaber Rikke Louise Schjødt og har Frederikke Dahl Hansen (’Noia’), Emma Sehested Høeg (’Anton90’, ’29’) og Angela Bundalovic (’The Rain’) i hovedrollerne som tre gymnasieveninder, der finder sammen igen, da de er i midt-20’erne. Traileren ser virkelig lovende ud med fintfølende ‘Girls’-vibes.

Kan ses på Xee fra 12. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Run’

Fans af ’Fleabag’- og ‘Killing Eve’-skaber Phoebe Waller-Bridge kan se frem til endnu et komisk indspark med den 34-årige brite, der er executive producer på HBO’s nye miniserie ’Run’.

Serien følger Ruby, der, efter 17 års stilhed fra sin college-ekskæreste Billy, modtager en mystisk anonym besked med et enkelt ord: »Run«.

Ordet sætter en længe ventet plan i værk, der blandt andet inkluderer Ruby og hendes eks rejse på tværs af USA for at udføre den pagt, de for mange år siden lavede – koste hvad det vil.

‘Run’ tegner til at blive en morsom affære fyldt med komplikationer. Og med to stærke kræfter i hovedrollerne: Den uforlignelige Merritt Wever fra ‘Unbelievable’ og Domnhall Gleeson fra ‘Star Wars’ og ‘Ex Machina’.

Kan ses på HBO Nordic fra 13. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Killing Eve’ sæson 3

Og apropos Phoebe Waller-Bridge: Alle tiders mest forførende krimiserie ’Killing Eve’, som det britiske geni startede for siden at overlade hovedforfatterstafetten til andre kræfter til sæson 2 og nu sæson 3, vender tilbage.

Sæson to endte på noget af en cliffhanger, der akkurat ikke afslørede, om Sandra Ohs moralsk udfordredede MI6-agent endelig nåde sit mål eller ej. Allerede traileren giver dog en indikation. Kim Bodnia er antageligvis også tilbage over for Oh og uforlignelige Jodie Comer som Eve.

Kan ses på HBO Nordic fra 13. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Never Have I Ever’

Manuskriptforfatter, skuespiller og serieskaber Mindy Kaling (‘The Mindy Project’) har baseret sin nye Netflix-serie ’Never Have I Ever’ på sine egne oplevelser som farvet kvinde i USA.

Serien følger tre unge førstegenerations-indisk/amerikanske kvinder, der efter bedste evne forsøger at balancere livet som moderne amerikaner med deres ophav og de strenge retningslinjer, deres forældre lægger for dagen, især når det kommer til deres dating-liv.

Kan ses på Netflix fra 27. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Mrs. America’

Baseret på den sande historie om 70’ernes ligestillingsbevægelse indtager Cate Blanchett rollen som den konservative Phyllis Schlafly, som gør hvad som helst for at forpurre enhver form for feministisk lovforslag. Hvilket naturligvis bringer hende på kant med tidens førende kvinderettighedsforkæmpere.

På den stjernebesatte rolleliste ses også Rose Byrne, Sarah Paulson, Elizabeth Banks og Margo Martindale.

Kan ses på HBO Nordic fra 16. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Tales From the Loop’

Amazon-serien ’Tales From the Loop’ tager udgangspunkt i et af den svenske kunstner Simon Stålenhags malerier, hvis motiv forestiller en maskine, der kan bringe selv de mest eksotiske sci-fi-idéer til live.

Serien følger en lille by placeret oven over ’the loop’ – et helt særligt uberørt rum, som er opstået, efter maskinen blev aktiveret – som nu i fred og ro kan udforske de mange eventyr og møder med universets største mysterier, som maskinen præsenterer dem for. Men hvad de ikke ved er, hvordan maskinen har påvirket resten af verden.

’Tales From the Loop’ er skabt af Nathaniel Halpern, der tidligere har været forfatter på den amerikanske version af ’Forbrydelsen’ og sci-fi-dramaet ’Legion’. På rollelisten er blandt andet Jonathan Pryce, Paul Schneider og Rebecca Hall.

Kan ses på Amazon Prime fra 3. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Brews Brothers’

Komedieserien ‘Brews Brothers’ handler om de rivaliserende brødre Wilhelm (Alan Aisenberg) og Adam (Mike Castle), der må lægge alle stridigheder midlertidigt i graven, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at afværge tvangslukning af deres families bryggeri.

Det er dog nemmere sagt end gjort, og snart melder den smukke Sarah (Carmen Flood) sig også på banen, hvilket kun gør det sværere for de to brødre at holde kursen.

Kan ses på Netflix fra 10. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘What We Do in the Shadows’ sæson 2

Jemaine Clement og Taika Waititi skabte i 2014 et kulthit med deres mockumentary ’What We Do in the Shadows’, der fulgte en flok vampyrers hverdagsliv som roommates i en victoriansk villa i nutiden.

De oldgamle skabningers interaktion med den moderne verden affødte et væld af hysterisk morsomme situationer, som FX i 2019 tog til sig i deres tv-serie-udgave.

I første sæson blev vi introduceret til vampyrerne Nandor, Laszlo og Nadja, der har boet sammen altid. De tre ’lever’ for at gå hinanden på nerverne, men kan dog blive enige om én ting: De hader energivampyren Colin Robinson (Mark Prokch), der ikke suger blod, men derimod energi ud af sine ofre.

I sæson to har Colin taget sine evner til et helt nyt niveau, da det er gået op for ham, at han kan slå endnu hurtigere ihjel, hvis han fortæller dårlige jokes. Men hans effektivitet begynder så småt at true de andre vampyres jagtmuligheder.

Kan ses på HBO Nordic fra 16. april.

‘Store Lars’.

‘Store Lars’

På vaskeægte ’Klovn’-manér blandes fiktionen med virkeligheden i den romantiske komedieserie ’Store Lars’, som følger en fiktiv udgave af Lars Hjortshøjs liv, hvor han ihærdigt prøver at ryste sit image som komiker af sig til fordel for et mere finkulturelt brand.

Serien skulle have haft premiere i oktober sidste år, men er nu klar til premiere. Udover Hjortshøj optræder blandt andre Ellen Hillingsø, Martin Brygmann og Julie Agnete Vang.

Kan ses på Viaplay fra 23. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Insecure’ sæson 4

Vi er vant til, at tv-karakterer udvikler sig, bliver klogere og oplever en form for fremgang trods eventuelle bump på vejen. For Issa Dee i ‘Insecure’, spillet af seriens karismatiske skaber Issa Rae, går det dog mere baglæns end fremad.

Gennem seriens tre sæsoner er Issa gået fra at være i tvivl om sit parforhold og mildt utilfreds med sit arbejde til at være single, hjemløs, på røven og ekstremt frustreret over sit arbejde. En anden måde at se det på er, at hun har fundet ud af, hvad hun ikke vil have i livet.

Slutningen af sæson tre pegede dog også på, at Issa (måske) én gang for alle har nærmet sig en beslutning. Så nu bliver det spændende at se, hvad hun og veninden Molly vil stille op med den erkendelse.

Kan ses på HBO Nordic fra 13. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af