Joe Exotics tigersang bliver lyttet mest i… Danmark

Joe Exotics tigersang bliver lyttet mest i… Danmark
'Tiger King'.

(Opdatering 15. april: Spotify har nu officielt bekræftet, at Danmark er det land, hvor ‘I Saw a Tiger’ er mest populær – og de øvrige detaljer i TMZ’ historie)

‘Tiger King’ har ifølge Netflix’ top 10-oversigt været den mest sete titel på tjenesten i Danmark i ugevis, hvilket – når man tænker over det – er ret vildt, når vi har at gøre om en dokumentarserie om en homoseksuel hillbilly af en tigerejer i Oklahoma.

Og savner man bevis for, at fænomenet ‘Tiger King’ er slået igennem med særlig kraft i det ganske danske isolationsindlagte fædreland, er det nu landet via altid pålidelige TMZ (okay, godt ord igen – men den her virker nu til at være god nok).

Mediet har nemlig talt med en repræsentant fra Spotify, der fortæller, at Joe Exotics sang ‘I Saw a Tiger’, der optræder prominent i serien ad afskillige ombæringer, har fået lyttere i samtlige af de 79 markeder, hvor musiktjenesten er tilgængelig. Men ét land troner over dem alle som elskere, eller i hvert fald lyttere, af den ørehængende countryballade. Jep, du gættede det.

Danmark har den højeste frekvens af ‘I Saw a Tiger’-lytning målt per indbygger, efterfulgt af England, Irland og Island. Trods alt er det amerikanerne, der har lyttet til den flest gange sådan i absolutte tal. Men alligevel. Danskerne har i den tid taget den til sig.

For tiden bliver Joe Exotics musik hver dag lyttet 18 procent mere end den forrige dag. Ifølge TMZ’s Spotify-repræsentant er det primært de 25-29-årige, der kan bryste sig af en nyfunden country-kærlighed – og af at være med til at forøge bankkontoen for en en kriminel mishandler af vilde dyr. Det sidste skal man måske ikke tænke for længe over.

Til gengæld kan man gruble lidt over, at det slet ikke er Joe Allen Maldonado-Passage, tidligere Schreibvogel, der synger de uimodståelige viser. Det er nemlig sangeren Danny Clinton, der ifølge Vulture har stået for indspilningen af tigerkongens plade sammen med sangskriveren Vince Johnson. Et faktum, Joe ivrigt har forsøgt at skjule.

Og det er næppe mange ører, Clinton og Johnson ser af Spotify-kronerne, der nu ruller ind på Joe Exotics konto.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af