Scorsese, De Niro og DiCaprio sætter ’Killers of the Flower Moon’-statistrolle på højkant

Scorsese, De Niro og DiCaprio sætter ’Killers of the Flower Moon’-statistrolle på højkant
Robert De Niro, Martin Scorsese og Leonardo DiCaprio skal forenes første gang på film. Her foreviget i 2010. (Foto: Kevin Winter/GettyImages)

»Hvis du nogensinde har tænkt på, hvordan det må være at arbejde sammen med den store Martin Scorsese, Robert De Niro og mig, er dette din mulighed«. Således lød beskeden fra Leonardo DiCaprio, der sammen med Robert De Niro i går annoncerede, at han og holdet bag den kommende Scorsese-film ’Killers of the Flower Moon’ sætter en statistrolle på højkant i forbindelse med en velgørenhedsindsamling.

Muligheden for en dag på settet med superstjernerne kommer i forbindelse med en All In-Challenge, hvor celebre personligheder inden for alt fra sport til film hjælper med at indsamle millioner af dollars til America’s Food Fund, der leverer mad til trængende via organisationer som Feeding America, No Kid Hungry og Meals on Wheels.

»Vores mest sårbare samfund har brug for vores støtte nu – mere end nogensinde før,« fortæller Robert De Niro i den lille film, hvor han (alias Bob) og Leonardo DiCaprio (alias Leo) fortæller om indsamlingen fra noget, der formentlig er hvert deres karantæneleje derhjemme.

’Killers of the Flower Moon’ udspiller sig i 1920’erne med udgangspunkt i en berømt sag, hvor en række indfødte amerikanere i Osage County blev myrdet, efter de opdagede tonsvis af olie på deres reservat. Filmen skulle angiveligt få premiere engang i 2021, men hvorvidt coronakrisen forsinker dette, er endnu uvist.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af