‘Call Me By Your Name’-instruktør laver remake af ‘Scarface’ – med hjælp fra Coen-brødrene

‘Call Me By Your Name’-instruktør laver remake af ‘Scarface’ – med hjælp fra Coen-brødrene
Al Pacino i 'Scarface' 1983.

Luca Guadagnino – der fik sit brede gennembrud med ‘Call Me By Your Name’ – er ikke bange af sig. Hans seneste film var et remake af en af historiens største horrorklassikere, ‘Suspiria’, og nu kaster han sig ifølge Deadline.com over en af tidernes fremmeste gangsterklassikere, ‘Scarface’, om en gangsterkonges storhed og fald.

Howard Hawks originale ‘Scarface’ er fra 1932 og udspillede sig i Chicago, mens Brian De Palmas remake fra 1983 med Al Pacino i hovedrollen og en setting i Miami i sig selv indskrev sig i kanon.

Guadagnino overtager et projekt, som Antoine Fuqua senest var tilknyttet, og som har været længe undervejs. Coen-brødrene har skrevet den seneste version af manuskriptet, og denne gang udspiller fortællingen sig i Los Angeles.

Om projektet ender med at blive en realitet, kan man aldrig vide, men med et miks af Joel & Ethan Coen (der tidligere har bevæget sig i gangstergenren med særligt ‘Miller’s Crossing) og Guadagnino, der med garanti vil komme med sit helt eget originale take på stoffet, kan man kun håbe. Verden har for mange remakes – men her er ét, vi oprigtigt gerne vil se.

Den italienske instruktør er også på vej med en miniserie for HBO, og så er han tilknyttet en filmatisering af ‘Fluernes herre’. Samtidig holder alle vejret for, om den meget omtalte efterfølger til ‘Call Me By Your Name’ bliver til noget.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af