Florence Pugh tager over for Scarlett Johansson som Black Widow

Florence Pugh tager over for Scarlett Johansson som Black Widow
Scarlett Johansson som Black Widow i 'Captain America: Civil War'.

Scarlett Johanssons solofilm som Black Widow er en af de store Hollywood-baskere, der er kommet i klemme på grund af corona. Den skulle egentlig have været ude i maj, men premieredatoen hedder lige nu 6. november – og efterhånden tør man ikke tro på noget, så lad os bare anse datoen for at være foreløbig.

Til gengæld begynder planen for Marvel-superhelten på den anden side af første solofilm at åbenbare sig. Her indtræder en helt ny Black Widow sig nemlig tilsyneladende.

I den kommende film spiller stortalentet Florence Pugh karakteren Yelena, der i tegneserierne tager over for Natasha Romanoff for en kort periode, og fans har således spekuleret i, om hun også i filmrækken ville overtage faklen. Og det ser ud til at holde stik.

‘Black Widow’-instruktør Cate Shortland fortæller Empire Magazine, at de under optagelserne fandt ud af, hvor fantastisk Florence Pugh var, og at Marvel-mastermind Kevin Feige med opfølgeren ville gå en anden vej end en origin story, hvilket var det, mange ville forvente.

»Scarlett er så generøs, sådan ‘Åh, jeg giver hende stafetten’. Så det vil skyde en anden kvindelig fortælling i gang«, siger Shortland.

Natasha Romanoff dør i ‘Avengers: Endgame’, hvilket giver et naturligt afsæt for en arvtager.

Florence Pugh har de seneste par år slået sit navn fast som et af filmverdens mest interessante nye navne med film som ‘Lady Macbeth’, ‘Midsommar’ og ‘Little Women’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af