Jamie Foxx og Joseph Gordon-Levitt får superkræfter i første trailer til Netflix-actionfilmen ‘Project Power’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Hvis der fandtes en pille, der kunne give dig ubegrænset kraft i fem minutter, ville du så tage den?«

Sådan spørger Jamie Foxx i den hæsblæsende trailer til Netflix’ nye actionfilm ‘Project Power’. Her florerer en pille i New Orleans’ underverden, som kan give tilfældige superkræfter i op til fem minutter af gangen.

Pillen forvrider magtbalancen i byen, når enhver kriminel pludselig har sin egen superkraft. En ekssoldat (spillet af Foxx) sætter ud for at komme kartellet bag pillen til livs, da han erfarer, at de har kidnappet hans datter. Med hjælp fra en teenage-narkohandler og en ambitiøs politimand (Joseph Gordon-Levitt) må han sætte hårdt mod hårdt for at redde sin datter.

‘Project Power’ kommer i kølvandet på en stribe højprofilerede actionfilm fra Netflix. ‘The Old Guard‘ har domineret streamingtjenestens top 10 de seneste uger, mens også ‘Extraction‘ og ‘The Last Days of American Crime‘ satte trumf på de højlydte actionbrag.

Filmen er instrueret af Henry Joost og Ariel Schuman, der tidligere har stået bag den tredje og fjerde film ‘Paranormal Activity’-serien samt thrilleren ‘Nerve’. ‘Project Power’ får premiere på Netflix den 14. august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af