Carole Baskin afviser rygter om ny sæson ’Tiger King’: »Intet beløb vil kunne få mig til at stole på producerne«

Carole Baskin afviser rygter om ny sæson ’Tiger King’: »Intet beløb vil kunne få mig til at stole på producerne«
Carole Baskin i 'Tiger King'. (Foto: Netflix)

Joe Exotics ærkefjende Carole Baskin kommer ikke til at medvirke i en ny sæson af Netflix kæmpesucces ‘Tiger King‘. Det slår hun nu fast i et interview med UK Metro, efter der tidligere på ugen florerede rygter om, at hun forlangte en million pund for at medvirke.

»Ingen har bedt mig om at deltage i en anden runde af ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness’, og der er intet beløb, som vil kunne få mig til at stole på producerne igen efter deres syge forræderi mod dyrene og mig selv«, siger den kontroversielle (selverklærede) ’dyreforkæmper’ til Metro.

Udtalelsen kommer efter, at tabloidmedierne The Sun og Daily Mail tidligere på ugen skrev, at Netflix havde sikret sig rettighederne til en ny sæson ’Tiger King’ med Joe Exotic som medvirkende. Medierne havde dog ikke fået bekræftet nyheden hos Netflix, mens de heller ikke nævnte deres kilder. The Sun skrev dengang, at Carole Baskin kun ville medvirke mod betaling af den nette sum på en million pund, hvilket nu altså helt afkræftes.

Baskin udtaler desuden til Metro, at hun aldrig modtog betaling for første sæson af Netflix-sensationen: »Jeg blev ikke betalt den første gang, selvom mange siden har sagt, at de blev betalt. Det strider imod dokumentarfilmens natur og bliver kun så meget værre af, at mange andre ting (i ‘Tiger King’, red.) var iscenesatte og taget ud af kontekst«.

Noget tyder altså på, at The Sun og Daily Mail har sjusket med kildekritikken, hvorfor det også er svært at sige, om ’Tiger King’ rent faktisk får en ny sæson med Joe Exotic, der lige nu afsoner en fængselsdom på 22 år. Netflix har ikke kommenteret på rygterne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af