Dwayne Johnson er verdens bedst betalte skuespiller for andet år i træk – se listen

Dwayne Johnson er verdens bedst betalte skuespiller for andet år i træk – se listen
Dwayne 'The Rock' Johnson i 2014. (Foto: Robyn Beck/Getty Images)

Forbes har netop offentliggjort listen over de mandlige skuespillere, der indtjente mest i perioden 1. juni 2019 til 1. juni 2020, og det er særligt Netflix’ Hollywood-stjerner, der har fået en stor lønseddel med hjem.

Hele 87.5 millioner dollars har Dwayne ‘The Rock’ Johnson banket sammen over det seneste år – særligt takket være sin rolle i den kommende Netflix-film ‘Red Notice’, der indbragte ham svimlende 23.5 millioner dollars. Det gør ham til klodens bedst betalte skuespiller for andet år i træk.

På andenpladsen finder man Ryan Reynolds med en indtjening på 71.5 millioner dollars. Han spillede hovedrollen i Netflix-hittet ‘6 Underground‘ – tjenestens fjerde mest sete film – og er snart aktuel over for Dwayne Johnson i førnævnte ‘Red Notice’.

Mark Wahlberg høster en tredjeplads med 58 millioner dollars efter sin rolle i ‘Spenser Confidential‘ – ligeledes en af Netflix’ mest sete film. Han har desuden produceret dokumentarserierne ‘Wahl Street’ og ‘McMillions’.

Ben Affleck gør sit indtog på listens fjerdeplads med 55 millioner dollars efter et comeback-år, der tæller roller i film som ‘The Way Back’ og ‘The Last Thing He Wanted’.

Vin Diesel følger lige i hælene med 54 millioner dollars – et tal, der ville have været væsentligt højere, havde niende ombæring af ‘Fast and the Furious’ fået premiere på den planlagte dato i april.

På listen finder man desuden velkendte navne som Netflix-stjernen Adam Sandler, Will Smith, Bollywood-stjernen Akshay Kumar og ‘Hamilton’-fænomenet Lin-Manuel Miranda. Evigt aktive Jackie Chan lander en tiende plads.

Se den fulde liste herunder:

1. Dwayne Johnson – 87.5 millioner dollars
2. Ryan Reynolds – 71.5 millioner dollars
3. Mark Wahlberg – 58 millioner dollars
4. Ben Affleck – 55 millioner dollars
5. Vin Diesel – 54 millioner dollars
6. Akshay Kumar – 45.5 millioner dollars
7. Lin-Manuel Miranda – 45.5 millioner dollars
8. Will Smith – 44.5 millioner dollars
9. Adam Sandler – 41 millioner dollars
10. Jackie Chan – 40 millioner dollars

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af