‘Justice League’-stjerne raser mod DC’s overordnede efter ubehagelige optageforhold

‘Justice League’-stjerne raser mod DC’s overordnede efter ubehagelige optageforhold

Ray Fisher, der spiller Cyborg i ‘Justice League’, er ikke færdig med at rette en skarp kritik mod DC, efter hvad han beskriver som ubehagelige forhold under optagelserne til superheltebraget.

I et nyligt Tweet kritiserer Fisher DC’s ledelse, som han mener svigtede sit ansvar under produktionen af blockbusteren. Denne gang kommer han med en konkret anklage mod Geoff Johns, DC Films grundlægger og overordnede, som han anklager for magtmisbrug.

»Under reshoot-optagelserne til ’Justice League’ kaldte Geoff Johns mig til sit kontor for at bagatellisere og formane mit (og min agents) forsøg på at tage klager (over Whedon, red.) op ad den rette kommandovej. Han fremsatte efterfølgende en tynd, sløret trussel mod min karriere«, skriver Fisher på Twitter.

Fisher har tidligere været ude med skarp kritik af forholdene på filmsettet. Tidligere på sommeren beskyldte han på Twitter instruktør og manuskriptforfatter Joss Whedon for at være »grov, voldelig, uprofessionel og komplet uacceptabel« under reshoot-optagelserne. Han beskyldte i samme ombæring Geoff Johns og DC-medgrundlæggeren Jon Berg for at se blindt til, mens det stod på og dermed give Whedon frit spil.

‘Justice League’ har været genstand for mange kontroverser, siden Joss Whedon erstattede Zack Snyder i filmens slutfase grundet en familietragedie. Filmen skuffede mildt sagt fælt ved billetlugerne, og fans forlangte at få udgivet Zack Snyders version. Det har nu fået HBO Max til at annoncere, at de udgiver The Snyder Cut i 2021. Filmen bliver angiveligt fire timer lang, hvilket er to timer længere end originalen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af