Se den episke trailer til Ridley Scott-serien ‘Raised by Wolves’ – med danske Amanda Collin i hovedrollen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Danske Amanda Collin (‘En frygtelig kvinde’, ‘Undtagelsen’) står overfor et eksplosivt internationalt gennembrud dette efterår, når den Ridley Scott-producerede sci-fi-serie ‘Raised by Wolves’ lander på HBO til september.

Serien har netop fået sin første trailer, der byder på den form for ekstraordinær scenografi og fremtidsmareridt, som den aldrende mesterinstruktør af ‘Alien’, ‘Blade Runner’ og ‘Gladiator’ har haft et unikt, visionært greb om karrieren igennem.

I fortællingen spiller Collin en androide (som bekendt endnu en Scott-favorit), der skal hjælpe menneskeheden på fode igen efter et apokalyptisk event. Ovenfor her ser vi hende agere noget nær moderlig skikkelse for en række børn, inden en flok bistert udseende banditter flår idyllen i småstykker.

Men er det de indtrængede eller androiden, der i sidste ende er den titulære ulv?

Ridley Scott (som også instruerer to afsnit) har udviklet serien i samarbejde med hovedforfatter Aaron Guzikowski, der tidligere har skrevet manuskript til Denis Villeneuves ’Prisoners’.

‘Raised by Wolves’ får premiere på HBO Max i USA 3. september. Vi arbejder på at få bekræftet, om den dato også vil gælde for HBO Nordic.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af