Armie Hammer og Lily James hjemsøges i den stemningsfulde trailer til ‘Rebecca’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alfred Hitchcocks ‘Rebecca’ har for længst fået klassikerstatus, men nu går Ben Wheatley (‘Kill List’) den salige suspensemester i bedene med en nyfortolkning af det episke kærlighedsdrama, der er baseret på Daphne du Mauriers legendariske, gotiske roman.

Lily James (‘Baby Driver’) spiller hovedrollen som en ung kvinde, der indleder et forhold til den rige enkemand Maxim de Winter (Armie Hammer). De bliver hovedkulds forelsket og gifter sig hurtigt, men da Mrs. de Winter flytter i Maxims families kolossalt store og fornemme slot ved Englands vindblæste kyst, begynder hans allestedsnærværende, afdøde kone, Rebecca, at spøge. Og det bliver ikke mindre spooky af den insisterende husholderske (Kristin Scott Thomas), der gør sit for at fastholde mindet om Rebecca.

Hitchcocks filmatisering fra 1940 vandt en Oscar for Bedste film, så det er bestemt store sko, Wheatley skal udfylde. Han har dog forsikret om, at han vil præsentere et friskt take på materialet.

Wheatley var sidst aktuel med ‘Free Fire‘, der også havde Armie Hammer på rollelisten. Over det seneste årti har han etableret sig som en af de mest markante nye stemmer i britisk film med film som ‘High-Rise’, ‘Sightseers’ og den iskolde gyser ‘Kill List’.

‘Rebecca’ lander 21. oktober på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af