Millie Bobby Brown er klar på meget mere ‘Enola Holmes’: »Det skal ske«

Millie Bobby Brown er klar på meget mere ‘Enola Holmes’: »Det skal ske«
Millie Bobby Brown som Enola Holmes.

Det er kun få dage siden, at ‘Enola Holmes‘ udkom på Netflix, men filmen om Sherlock Holmes’ lillesøster topper allerede den danske liste over streamingtjenestens mest populære titler – og et tilsvarende mønster tegner sig i udlandet.

Noget tyder altså på, at der er grobund for en hel franchise om titelkarakteren, spillet af Millie Bobby Brown. Og den 16-årige skuespiller er mere end klar på en fortsættelse:

»Der er meget af historien, som endnu mangler at blive fortalt. Det er ikke slut endnu. Hun er ikke vokset op, der har ikke været en konklusion. Jeg tror, at hun for altid vil være en person, der bliver ved med at udvikle sig, men der er helt klart mere at vise på skærmen. Harry (Bradbeer, red.) og jeg elskede at arbejde sammen, så det er nødt til at ske. Harry, vi må få sendt den mail…«, udtaler Bobby Brown til Deadline.

Og instruktør Harry Bradbeer, der tidligere har excelleret som instruktør på ‘Fleabag’, er mere end enig med sin hovedrolleindehaver. Faktisk forestiller han sig, at Enola Holmes-filmen kunne udvikle sig til en hel franchise på op mod fem film.

»Det ville være fantastisk at få fem film mere ud af denne periode. Jeg tror, at der er ekstraordinære historier at fortælle«, siger Bradbeer til Decider.

Mon ikke Netflix nok skal opfylde duoens ønsker, hvis de høje seertal fortsætter?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af