Taika Waititi laver piratkomedieserie til HBO Max

Taika Waititi laver piratkomedieserie til HBO Max
Taika Waititi. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Image)

Den brandvarme filmskaber Taika Waititi har de seneste år gjort sig bemærket som en af klodens mest lovende komedieinstruktører med film som Oscar-vindende ‘Jojo Rabbit‘ og ‘What We Do in the Shadows’.

Nu er det blevet annonceret, at newzealænderen skal agere instruktør og producer på David Jenkins’ (‘People of Earth’) nye komedieserie ‘Our Flag Means Death’ til Warners nye streamingtjeneste HBO Max.

Serien er løst baseret på en sand historie og handler om en aristokrat, der forlader sit rigmandsliv for at opsøge en karriere som pirat. Ja, hvorfor ikke?

Er du fan af Waititis skæve humor, skal du ikke vente længe, da den produktive instruktør også er ved at lægge hånd på sportskomedien ‘Next Goal Wins’ med Michael Fassbender og Elisabeth Moss. Herudover er han tilknyttet adskillige kommende projekter, herunder en ny Star Wars-film, to Netflix-serier baseret på ‘Charlie og chokoladefabrikken’ og en Showtime-serie med Jude Law i front.

Vi må nok indstille os på at skulle vente en rum tid på ‘Our Flag Means Death’, da Waititi har rigeligt med projekter at se til. Et godt bud på en premiere vil derfor være i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af