Charlize Therons afløser som Furiosa er fundet til kommende ‘Mad Max’-spinoff

Charlize Therons afløser som Furiosa er fundet til kommende ‘Mad Max’-spinoff
Charlize Theron som Furiosa i 'Mad Max: Fury Road'.

Efter flere måneders spekulation kan ’Mad Max’-instruktør George Miller endelig bekræfte, hvem der indtager hovedrollen i den længe ventede ’Mad Max’-prequel, ‘Furiosa’.

Ifølge Variety har Miller castet Anya Taylor-Joy til rollen som den unge Furiosa, som Charlize Theron som bekendt spillede på ikonisk vis i ‘Fury Road’.

Og ikke nok med det så kan Miller også meddele, at ingen ringere end Chris Hemsworth og Yahya Abdul-Mateen II vil tilslutte sig rollelisten.

Taylor-Joy fik sit gennembrud, da hun spillede hovedrollen i indiehorrorfilmen ’The Witch’ og har sidenhen slået sit navn fast i film som ’Split’, ’Thoroughbreds’ samt den roste periodekomedie ’Emma’.

Hemsworth er for de fleste synonym med Marvel-tordenguden Thor, mens Abdul-Mateen II er en voksende Hollywood-stjerne, der er bedst kendt for sin rolle i ’Watchmen’, som for nylig indbragte ham en Emmy.

Filmen vil følge den yngre udgave af den enarmede krigskaptajn Furiosa fra ‘Fury Road’, men detaljer omkring plottet er endnu ikke blevet bekræftet.

Miller har instrueret alle fire ’Mad Max’-film, hvoraf ’Fury Road’ løb afsted med hele seks statuetter ved Oscar-uddelingen i 2015, og ligesom til forgængeren vil Miller udvikle manuskriptet i samarbejde med Nick Lathouris.  

En premieredato er endnu uvis.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af