Denis Villeneuves ventede storfilm ’Dune’ udskydes til 2021

Denis Villeneuves ventede storfilm ’Dune’ udskydes til 2021
'Dune'.

Så sent som for en måned siden fik vi den storslåede trailer til Denis Villeneuves episke science fiction-storfilm, ’Dune’, der skulle have haft dansk premiere den 17. december. Og den gjorde mildest talt ikke forventningerne til Villeneuves filmatisering af af Frank Herberts science fiction-klassiker lavere.

Men som andenbølgen af coronavirussen har skyllet ind over verden, og mange biografer globalt har smækket dørene i på ny, har Warner Bros. besluttet sig for at udskyde premieren – helt til 1. oktober 2021.

Denis Villeneuves storfilm, der var en af årets absolut mest ventede film, har Timothée Chalamet i sin første hovedrolle i en blockbuster. Chalamet får selskab af en regulær stjerneparade, der tæller navne som Oscar Isaac, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Jason Momoa, Stellan Skarsgård, Javier Bardem og Charlotte Rampling.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af