John David Washington lander stor rolle over for Christian Bale og Margot Robbie i Oscar-instruktørs nye film

John David Washington lander stor rolle over for Christian Bale og Margot Robbie i Oscar-instruktørs nye film
John David Washington. (Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

John David Washington har fart på karrieren, der fik et ordentligt nøk op ad med hovedrollen i Christopher Nolans ‘Tenet‘.

Han har netop landet en stor rolle over for blandt andre Christian Bale og Margot Robbie i David O. Russells nye Oscar-hypede film, der endnu er uden titel.

Filmen blev allerede annonceret i foråret, hvor den var planlagt til at gå i optagelse med Michael B. Jordan på rollelisten. Corona kom dog i vejen og det lader til, at forsinkelserne har tvunget Jordan til at droppe ud af filmen, mens Washington overtager hans rolle.

Der er endnu ingen informationer om plottet i filmen, der påbegynder optagelser i Los Angeles til januar. Men Russell er i sig selv blevet en mindre institution i Hollywood, hvor han har instrueret skuespillere som Christian Bale og Jennifer Lawrence til deres første Oscar-statuetter med film som ‘The Fighter’ og ‘Silver Linings Playbook’.

Tæller man hans efterfølgende film, ‘American Hustle’ og ‘Joy‘, med i statistikken, har Russell instrueret sine Hollywood-stjerner til hele 11 skuespilnomineringer. Mon ikke Bale, Robbie og Washington håber på at være næste i rækken?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af