Se Margaret Qualley og Shia LaBeoufs komplekse kærlighed i musikvideoen ’Love Me Like You Hate Me’

Se Margaret Qualley og Shia LaBeoufs komplekse kærlighed i musikvideoen ’Love Me Like You Hate Me’
'Love me like you hate me'.

Skuespillerne Margaret Qualley og Shia LaBeouf har hovedrollerne i den netop offentliggjorte kortfilmsmusikvideo til ’Love Me Like You Hate Me’, der blev udgivet i fredags.

‘Love Me Like You Hate Me’ er lavet af kunstneren Rainsford, som i virkeligheden bærer navnet Rainley Qualley og er søster til Margaret Qualley (og dermed også datter af skuespilleren Andie MacDowell fra ‘Four Weddings and a Funeral’).

I et 10 minutter langt split screen-format skildrer musikvideoen op- og nedture i et turbulent kærlighedsforhold mellem to unge mennesker gennem sårbare, kunsteriske sexscener, hvor begge skuespillere optræder nøgne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Videoen er filmet af fotograf Natasha Braier, der fik en Independent Spirit Award-nominering for sit arbejde med ’Honey Boy’ i 2019, hvor LaBeouf også har hovedrollen.

’Honey Boy’, som også er skrevet af LaBeouf, blev den kontroversielle skuespillers store comeback, og i øjeblikket er han aktuel i ’Pieces of a Woman’, som fik stor ros på Toronto-festivalen.   

Margaret Qualley gjorde sig bemærket i ’The Leftovers’ og ’Fosse/Verdon’ og som teenagepigen der frister Brad Pitt i ’Once Upon A Time In Hollywood’.

Den balletuddannede skuespiller er netop i gang med optagelser til serien ’Maid’, hvor hun spiller hovedrollen overfor sin mor Andie MacDowell. I starten af året blev det desuden annonceret, at vi i 2021 vil kunne opleve hende i den franske auteur Clarie Denis’ film ’The Stars at Noon’ overfor selveste Robert Pattinson.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af