To særafsnit af ’Euphoria’ er på vej – det ene allerede til jul

To særafsnit af ’Euphoria’ er på vej – det ene allerede til jul
Zendaya i 'Euphoria'.
STREAMING TOGETHER

Nu er der endelig godt nyt til alle utålmodige ’Euphoria’-fans.

HBO har netop offentliggjort, at de vil udgive ikke blot ét, men hele to special-afsnit af den populære ungdomsserie som en plaster på såret efter udskydelsen af anden sæson.

Og det første afsnit får premiere allerede til december.

Nyheden kommer, kort tid efter Zendaya vandt en Emmy for bedste hovedrolle som den unge stofmisbruger Rue. I takketalen kunne hun fortælle, at produktionen til anden sæson var få dage fra at gå i gang, da de grundet corona blev nødt til at tvangsstoppe produktionen og udskyde sæsonen på ubestemt tid.  

Efter prisuddelingen valgte HBO’s programchef, Casey Bloys, at give en status på successerien, hvor han meddelte, at der var et særligt coronaafsnit på vej.

Ligesom første sæson er afsnittene instrueret og skrevet af Sam Levinson, og ifølge The Wrap vil første afsnit køre juletema.

Det første afsnit, som efter sigende har titlen ’Trouble Don’t Last Always’, foregår, kort tid efter Rue bliver efterladt af Jules på togstationen. Her følger vi en dybt nedtrykt Rue, der ihærdigt prøver at fejre jul oven på alle de traumatiske oplevelser, der fulgte med i første sæson.

Detaljer vedrørende andet special-afsnit er endnu ikke blevet bekræftet.

‘Trouble Don’t Last Always’ lander på HBO Nordic 7. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af