Andy Samberg til alle kritikere af Oscar-Akademiets nye diversitetskrav: »Fuck af«

Andy Samberg til alle kritikere af Oscar-Akademiets nye diversitetskrav: »Fuck af«
Andy Samberg som vært for Emmy Awards i 2015. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images for TNT LA)

Oscar-Akademiets nye krav om diversitet, der blev annonceret i september, skabte hed debat i branchen, der delte sig i to lejre: Enten var kravene alt for drastiske, ellers blev de set som ren proforma.

Nu har komikeren Andy Samberg, der i år har hittet med loopkomedien ‘Palm Spring’, meldt sig på banen i diskussionen.

I et interview med Varietys Awards Circuit-podcast fremhæver han sin egen serie ‘Brooklyn Nine-Nine’ som et eksempel på inklusion og diversitet. Og han fortæller også, at han ikke har meget tilovers for folk, der protesterer mod de nye Oscar-regler:

»Det er sindssygt, at folk har problemer med den her Oscar-ting. Hvis man undersøger parametrene (for inklusion, red.) nøje, kan man stadig have de hvideste skuespillere i filmhistorien og snildt leve op til kravene ved at have et par roller bag kameraet. Folk, der har et problem med det, kan fucke af«, lyder det fra Samberg.

Oscar-Akademiets krav til bedste film-kandidater, der skal opfylde en række kvoter for at komme i betragtning til den eftertragtede pris, bliver først indført i 2024.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af