Judd Apatow skal instruere Netflix-komedie om at lave film i en pandemisk boble

Judd Apatow skal instruere Netflix-komedie om at lave film i en pandemisk boble
Judd Apatow. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Ifølge Deadline har Judd Apatow underskrevet en kontrakt med Netflix om at instruere et nyt komedieprojekt.

Den højaktuelle komedie, som endnu ikke har fået en titel, skal fortælle historien om en gruppe skuespillere, der er tvunget til at indgå i en pandemiboble for at færdiggøre et filmprojekt.

Der er endnu ikke blevet bekræftet en rollebesætning, men efter sigende skulle Apatow arbejde på at samle et stjernespækket cast, der kan hamle op med film som ’Knives Out’ og ’The Disaster Artist’, skriver Deadline.

Producer, manuskriptforfatter og instruktør Judd Apatow har været en toneangivende figur i komedieverdenen de seneste årtier, hvor han har haft en finger med i spillet i alt fra serier som ’Girls’ og ’Freaks and Geeks’ til film som ’The 40-Year-Old Virgin’ og ’Knocked Up’.

Senest instruerede han filmen ’The King of Staten Island’, som havde komiker og skuespiller Pete Davidson (’Saturday Night Live’) i hovedrollen som den dovne og jointrygende Scott, der drømmer om at blive tatovør. En film, hvis lunkne billetsalg i den grad mærkede coronapandemiens indvirkning på Hollywood.   

En premieredato for det kommende projekt er endnu ikke blevet bekræftet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af