Meryl Streep og Lucas Hedges improviserer sig gennem Steven Soderberghs nye film – se traileren til ‘Let Them All Talk’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Steven Soderbergh, der senest var aktuel med Netflix-filmene ‘The Laundromat’ og ‘High Flying Bird’, fortsætter med at lave film i streamingland. Instruktørens næste filmprojekt er således komedien ‘Let Them All Talk’, der har Meryl Streep, Lucas Hedges, Candice Bergen og Dianne Wiest og Gemma Chan på rollelisten.

Handlingen udspiller sig på et krydstogtsskib, som en velestimeret forfatter (Streep) har inviteret sine gamle veninder (Bergen og Wiest) og nevø (Hedges) med på.

Ifølge Indiewire har optagelserne til ‘Let Them All Talk’ været delvist improviserede, og i stil ‘High Flying Bird’ og ‘Unsane’, der blev filmet på iPhones, er den nye film lavet for nærmest ingen penge. Således var der intet stort kameraudstyr til stede under optagelserne, og Soderbergh agerede selv kameramand. På hver optagedag fik skuespillerne udleveret en skitse for den givne scene, og så måtte de selv improvisere sig hen til scenens slutmål.

‘Let Them All Talk’ får amerikansk premiere 10. december på HBO Max, og der er endnu ikke meldt noget ud om en dansk streamingtjeneste og premieredato. Indtil det sker, kan den nye trailer ses herover.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af