Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Greis-Rosenthal er gourmander på kollisionskurs i første klip til Christoffer Boes ‘Smagen af sult’

Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Greis-Rosenthal er gourmander på kollisionskurs i første klip til Christoffer Boes ‘Smagen af sult’
Katrine Greis-Rosenthal og Nikolaj Coster-Waldau i 'Smagen af sult'.

Zentropa har netop offentliggjort to klip fra det ventede kærlighedsdrama ’Smagen af sult’, der har Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Greis-Rosenthal i hovedrollerne og er instrueret af Christoffer Boe (‘Reconstruction’, ’Forhøret’, ‘Journal 64’, ’Spies & Glistrup’).

Filmen følger ægteparret Maggie (Katrine Greis-Rosenthal) og Carsten (Nikolaj Coster-Waldau), der åbner gourmetrestauranten Malus i København.

Maggie er antropolog med speciale i mad, imens Carsten er stjernekokken, og udadtil har de det hele – lige på nær den Michelinstjerne, som de har satset alt på at opnå. En dag modtager Carsten et brev fra en ukendt afsender, hvorpå der står at hans kone elsker en anden, hvilket sætter deres ellers perfekte familieliv i fare.

Det første klip giver et glimt af det faretruede ægteskab, da Maggie træder ind i restauranten og finder brevet, hvorefter hun bliver imødekommet af en opgivende Carsten, der har mistet troen på at få den ønskede Michelinstjerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I det andet klip opstår der drama i familiens sommerhus, da datteren Chloé ved et uheld vælter et bæger med vinaigrette i køkkenvasken.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Christoffer Boe har skrevet manuskriptet i samarbejde med Tobias Lindholm (’Efterforskningen’, ’Krigen’), og udover Coster-Waldau og Greis-Rosenthal indgår navne som Nicolas Bro, Charlie Gutavsson, Maj-britt Mathiesen, Dag Malmberg og Rasmus Hammerich på rollelisten.

Filmen får premiere 25. februar 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af