Stjernehold med Trine Dyrholm, Danica Curcic og Dar Salim klar til anden sæson af krimisuccesen ’Forhøret’

Stjernehold med Trine Dyrholm, Danica Curcic og Dar Salim klar til anden sæson af krimisuccesen ’Forhøret’
Trine Dyrholm i 'Forhøret'. (Foto: Henrik Ohsten)

Sidste år fik instruktør Christoffer Boe stor succes med krimiserien ’Forhøret’, som blev den mest streamede Viaplay-Orignalserie i hele Norden.

Kort tid efter sæsonafslutningen kunne Viaplay og Miso Film bekræfte, at der var givet grønt lys til en opfølgende sæson, og at selveste Trine Dyrholm, der spillede hovedkarakteren Bjørns kone Susanne i første ombæring, ville indtage hovedrollen.

Nu løftes sløret så for det kommende, stjernespækkede cast, som vil bestå af ingen ringere end Dar Salim, Søren Malling, Danica Curcic, Fanny Bornedal, Pernille August og Olaf Johannessen.

Første sæson fulgte den tragedieramte politimand Bjørn (Ulrich Thomsen) i hans forsøg på at opklare mordet på sin unge datter, hvor man på rollelisten, udover Thomsen og Dyrholm, også kunne finde en række A-holdsskuespillere som Lars Mikkelsen, Søren Malling, Lars Ranthe og Nikolaj Lie Kaas.

Den nye sæson udfolder sig en måned efter slutningen på første sæson, hvor vi følger Bjørns kone Susanne, der stadig er i dyb sorg efter tabet af datteren.

I forbindelse med hendes genoptagelse af arbejdet som psykolog indrømmer en klient under en rygestop-hypnose, at han har slået en række kvinder ihjel mod betaling, og at han desuden netop har fået bestilling på endnu et mord. Det leder Susanne ud på en farlig rejse, da hun beslutter sig for at finde frem til kvinden og redde hende fra at blive myrdet.  

Sæsonen vil ligesom den forrige blive instrueret af Christoffer Boe.

Vi må dog væbne os med tålmodighed, da optagelserne først netop er blevet igangsat. Serien er sat til at få premiere på Viaplay i slutningen af 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af