‘Star Wars’-fans vil have Lars Mikkelsen til at gentage skurkerolle i ‘The Mandalorian’

‘Star Wars’-fans vil have Lars Mikkelsen til at gentage skurkerolle i ‘The Mandalorian’
Lars Mikkelsen til Emmy Awards 2018, hvor han modtog en statuette. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Hans lillebror har lige landet en hovedrolle i en af de største filmfranchises i Hollywood. Men hvis det står til en række ‘Star Wars’-fans, kan Lars Mikkelsen også have kurs mod en stor franchise.

Flere peger nemlig på, at den danske skuespiller bør gentage sin rolle som skurken Grand Admiral Thrawn, som han lagde stemme til over 17 afsnit i den animerede ‘Star Wars: Rebels’-serie, i ‘The Mandalorian’.

Skurken blev teaset i denne uges afsnit af den stort anlagte Disney+-serie, hvilket har ansporet ønsketænkningen hos en række Lars Mikkelsen-fans på sociale medier.

Hvis Lars Mikkelsen får rollen i ‘The Mandalorian’, ville det ikke være første gang, at en skuespiller går fra at lægge stemme til en karakter i de animerede ‘Star Wars’-serier til at portrættere karakteren i kød og blod i ‘The Mandalorian’. Katee Sackhoff har også taget turen med karakteren Bo-Katan Kryze, som hun lagde stemme til i både ‘Rebels’ og ‘Clone Wars’.

Af store internationale projekter har Lars Mikkelsen senest medvirket i Netflix’ ‘The Witcher’, mens han også har hitserier som ‘House of Cards’ og ‘Sherlock’ på cv’et.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af