Stephen King-serien ’Castle Rock’ aflyst efter to sæsoner

Stephen King-serien ’Castle Rock’ aflyst efter to sæsoner
Lizzy Caplan i 'Castle Rock'.

Stephen King-remixet ’Castle Rock’, som vi i 2018 kårede som en af årets 20 bedste serier, vender ikke tilbage i en tredje sæson.

Nyheden kommer, et år efter anden sæson fik premiere, og sker i kølvandet på en længerevarende Stephen King-epidemi i serieland.

’Castle Rock’, produceret af navnkundige J.J. Abrams, er dog ikke en direkte Stephen King-filmatisering, men derimod et sammenkog af karakterer, tematikker og referencer, som man kender fra forfatterens litterære univers.  

Begge sæsoner udspiller sig i den fiktive mareridtsby ’Castle Rock’ i delstaten Maine, der ofte danner rammen om Kings romaner.

Serien er skabt af Sam Shaw og Dustin Thomason, og medvirkende i den første sæson var blandt andre Bill Skarsgård, André Holland, Scott Glenn og Sissy Spacek, hvor anden sæson havde navne som Lizzy Caplan, Tim Robbins, Yusra Warsama, Barkhad Abdi og Matthew Alan på rollelisten.

Som et plaster på såret kan vi dog se frem til en lang række King-filmatiseringer i den kommende tid.

Det er nemlig netop blevet bekræftet, at HBO Max har bestilt serien ’Overlook’, der er inspireret af ’The Shining’, samtidig med at det for nylig stod klart, at HBO er på vej med anden sæson af ’The Outsider’.

Derudover er CBS All Access snart klar med miniserien ’The Stand’, som får amerikansk premiere til december.

Sæson 1 og 2 af ’Castle Rock’ kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af