Stephen King: ‘The Outsider’ sæson 2 er på vej

Stephen King: ‘The Outsider’ sæson 2 er på vej
Ben Mendelsohn og Cynthia Erivo i 'The Outsider'.

Nu er der endelig godt nyt til utålmodige ’The Outsider’-fans.

Stephen Kings, der stod bag bogforlægget, har i et interview med Entertainment Weekly afsløret, at manuskriptet til en anden sæson af Richard Prices’ populære krimiserie er færdigskrevet.

Derudover kan han tilsyneladende bekræfte, at HBO har givet sæsonen grønt lys.

Afsløringen kom frem, da King i interviewet blev spurgt til, hvem han mener spiller den bedste udgave af karakteren Holly Gibney, som både optræder i ’The Outsider’ og ’Mr. Mercedes’, spillet af Cynthia Erivo i den førstnævnte og Justine Lupe i den sidstnævnte. Her gav han udtryk for, at Lupe have en markant fordel, da ’Mr. Mercedes’ løb over tre sæsoner, hvortil han tilføjede:

»Cynthia får muligvis sin tid, da der kommer en anden sæson af ’The Outsiders’, så snart de kan få sat produktionen i gang«.

Da han blev spurgt nærmere ind til den kommende sæson, kunne han uddybe:

»Jeg ved præcis, hvordan det kommer til at blive, for jeg har læst noget af manuskriptet. Hvis jeg fortalte dig det, var jeg nødt til at slå dig ihjel. Jeg kan kun sige, at det er rigtig godt og et virkelig uhyggeligt paranormalt værk«.

Stephen King-filmatiseringen om efterforskningen af et brutalt barnemord blev et kæmpe publikumshit på HBO Nordic og blev mødt af pæne anmeldelser, hvor vi blandt andet kvitterede med hele 5 stjerner.  

Der er endnu ikke blevet bekræftet yderligre detaljer om plot, cast eller premieredato.

’The Outsiders’ sæson 1 kan ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af