Emmy lavede »en Oscar«: Udråbte ved en fejl Jason Bateman som vinder

Emmy lavede »en Oscar«: Udråbte ved en fejl Jason Bateman som vinder
Jason Bate var nomineret for sin gæsterolle i 'The Outsider'.

Det burde ikke kunne ske. Men Emmy-uddelingens teknikere er tilsyneladende lige så menneskeligt fejlbarlige som Oscars backstage-crew.

Det fik skuespiller Jason Bateman at føle under weekendens virtuelle prisfest, hvor han ved en fejl blev udråbt som Bedste mandlige gæsteskuespiller i en dramaserie … for ‘This Is Us’. Tåreperserserien, som Bateman ikke medvirker i.

Det gør derimod Ron Cephas Jones, og det var da også navn, der blev vist på skærmen mens Batemans navn på mystisk vis samtidig blev læst op af en speaker-stemme.

Emmy var hurtigt ude med en fejlmelding og en bøn til seerne om ikke at slukke (»Don’t go away«), mens de stakkels presenters – kæresteparret Bobby Cannavale og Rose Byrne – formentlig har græmmet sig fra deres plads foran hjemmekameraet.

Bateman var nomineret for sin stjernepræstation i Stephen King-seriefilmatiseringen ‘The Outsider’, men kan trods alt varme sig ved, at han sidste år modtog en Emmy for Bedste mandlige hovedrolle i ‘Ozark’ – og at han i år var i godt selskab hos BFF Jennifer Aniston.

Se alle årets Emmy-vindere HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af