’The Crown’ fortsætter to sæsoner – men når ikke frem til Meghan og Harry

’The Crown’ fortsætter to sæsoner – men når ikke frem til Meghan og Harry
Olivia Colman som dronning Elizabeth og Tobias Menzies som prins Philip. (Foto: Netflix)

Verdens dyreste serie, ’The Crown’, vender angiveligt tilbage i femte og sjette sæson, men det bliver uden Meghan Markle og Prins Harry, selvom det med ’Megxit’-skandalen uden tvivl kunne blive en begivenhedsrig fortælling.

Det afslører skaber Peter Morgan, der til The Hollywood Reporter fortæller, at han følger en såkaldt ’20-års-regel’, hvilket betyder, at han ikke ønsker at skildre virkelige begivenheder før minimum 20 år efter.

»Meghan og Harry er midt i deres rejse, og jeg ved ikke, hvad rejsen er, eller hvordan den vil ende. Jeg ønsker dem al lykke, men jeg er meget mere komfortabel ved at skrive om begivenheder, der er sket for over 20 år siden«, siger Morgan.

Mens sæson 4, som fik premiere tidligere på måneden, centrerer sig om Prinsesse Dianas indtræden i kongehuset i slut 70’erne-80’erne, vil den femte sæson formentlig følge deres skilsmisse fra 1996 og frem til hendes død året efter. Hvilken periode sjette sæson vil skildre, er dog stadig uklart.

Dog står det klart, at Emma Corrin, som spiller Diana i fjerde sæson, vil blive erstattet af Elizabeth Debicki, imens Dronning Elizabeth-posten vil blive overtaget af Imelda Staunton, og ’The Wire’-stjernen Dominic West vil overtage rollen som Prins Charles.

Premieredatoer for de kommende sæsoner er endnu ikke blevet bekræftet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af