Annika Aakjær bliver vært for næste års Bodil-show

Annika Aakjær bliver vært for næste års Bodil-show
Foto: Rasmus Sigvaldi

I et selvsagt højst usædvanligt filmår har vi kunnet glæde os over, at dansk film har stået stærkt – ikke blot har folk flokkedes i biografen for at se dem, de har også holdt høj kvalitet.

Der er derfor god grund til at glæde sig, når Danske Filmkritikere uddeler landets ældste filmpris, Bodil-prisen, lørdag den 20. marts i Folketeatret, om covid-guderne vil. Og nu er det annonceret, at det bliver multitalentet Annika Aakjær, der skal lede slaget.

Musikeren, komikeren og skuespilleren Aakjær har gentagne gange givet prøver på sin kunnen ved forskellige prisshows, og ved sidste års Bodil-show leverede hun en suveræn optræden sammen med det års vært, Jesper Groth.

Nu overtager hun selv stafetten og skal skabe god (og måske lidt dårlig?) stemning til et show, hvor både garvede folk som Thomas Vinterberg, Mads Mikkelsen og Trine Dyrholm og talenter som Malou Reymann og Simon Sears kan komme i spil til priser.

»Jeg er virkelig glad for at blive spurgt, om jeg vil være vært på Bodilprisen og har tænkt mig at gøre mig ekstra umage for, at det bliver et show, som er filmbranchens showfolk værdig. Jeg har tænkt mig at rulle med alt, hvad jeg har, og glæder mig enormt meget«, udtaler Annika Aakjær i en pressemeddelelse.

Bodil-prisen uddeles af foreningen Danske Filmkritikere, hvor Soundvenue er repræsenteret ved Jacob Ludvigsen, Lise Ulrich og Freja Dam.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af