Chadwick Boseman er med i kommende Marvel-komedieserie

Chadwick Boseman er med i kommende Marvel-komedieserie
Chadwick Boseman i 'Black Panther'.

Da Disney for nyligt præsenterede traileren til deres kommende animationsserie ‘What If…?’ fra Marvel for deres aktionærer, dukkede en overraskende karakter op: Superhelten Black Panther, der som bekendt blev portrætteret af Chadwick Boseman i filmen af samme navn.

Eftersom Boseman gik bort tidligere på året, har fans ikke overraskende spurgt til, hvorvidt Marvel har fået en anden til at indtale replikkerne. Men nu bekræfter Marvel-chef Kevin Feige over for Emmy Magazine, at stemmen tilhører den afdøde Black Panther-stjerne.

»(Chadwick Boseman, red) kom ind omkring fire gange og optog talrige afsnit. Det er i bagklogskabens lys meget rørende«, udtaler Feige.

Marvel-bossen brugte også lejligheden til at tease den kommende ‘Captain America’-serie ‘The Falcon and the Winter Soldier’, hvori Bucky Barnes overtager skjoldet fra Chris Evans.

»Det er en relativt jordbunden serie. Og selvom den foregår i Marvel-verdenen, er den mere en afspejling af den virkelige verden. Når man tager i betragtning, at serien blev skrevet sidste år, er den kun blevet mere relevant og rammende for vores tid«.

Endeligt afslører Feige, at deres kommende serie ‘She Hulk’ om Hulky, det kvindelige modstykke til Hulk, bliver en halvtimes komedieserie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af