Fængslet Joe Exotic vil benådes af Donald Trump: Trygler Kim Kardashian om at ringe til præsidenten

Fængslet Joe Exotic vil benådes af Donald Trump: Trygler Kim Kardashian om at ringe til præsidenten
Joe Exotic

Du så med stor sandsynlighed ‘Tiger King’ tidligere på året, hvor den vanvittige dokumentarserie længe lå øverst på Netflix’ danske top-10-liste. Heraf husker du nok også (tidligere) dyreparkejer Joe Exotics småtriste skæbne.

‘Tiger King’s utilregnelige hovedperson har været fængslet siden april 2019, efter han blev dømt for flere tilfælde af dyremishandling og, nårh ja, mordforsøg på rivalen Carol Baskin. Nu forsøger han ihærdigt at få en benådning af Donald Trump, inden præsidenten, om han så vil det eller ej, overlader embedet til Joe Biden til næste år. Og linket til den siddende præsident er en anden kendt reality-person: Kim Kardashian.

Joe Exotic har således sendt et håndskrevet brev fra sin fængselscelle til Kim Kardashian, hvor han beder hende om at trække i trådene. Det skriver ET, som tilmed har tilegnet sig en kopi af brevet.

»Jeg ved godt, du aldrig har mødt mig og måske aldrig vil ønske det, men jeg tror på, du har retssystemets værdier tæt på dit hjerte«, skriver manden med det borgerlige efternavn Maldonado-Passage, som tidligere i år sendte Trump et langt dokument indeholdende påståede beviser for tigerkongens uskyld.

»Jeg skriver ikke dette brev til dig som Joe Exotic, men som mennesket Joseph Maldonado-Passage, der beder om din hjælp ved bare at bruge 10 minutter af dit liv på at ringe til præsident Trump og bede ham kigge på min 257 siders benådning. Det er alle beviserne, jeg er uskyldig og beder ham om at underskrive min benådning, så jeg kan vende hjem til Dillon (Joe Exotics ægtemand, red.) og min far«.

Hvis ikke en benådning kommer på tale, sidder Joe Exotic med en fængselsdom på 22 år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af