Nyt ’Tiger King’-afsnit undervejs – originalholdet undersøger tigerangreb i Las Vegas

Nyt ’Tiger King’-afsnit undervejs – originalholdet undersøger tigerangreb i Las Vegas
'Tiger King'.

Man kunne nok let have troet, at ’Tiger King’-bølgen efterhånden skulle være ved at ebbe ud. Men som nye projekter og uofficielle fortsættelser spirer frem, lader det ikke til, vi kommer til at gå ned på tiger-drama lige foreløbig – heller ikke, hvis det står til bagmændene bag dokumentarhittet.

Sidste nyt fra tigerfronten er, at selve holdet bag den originale ‘Tiger King’–dokumentarserie er på vej med et nyt afsnit. Afsløringen kom fra dyrlæge James Liu, der for nyligt kontaktede The Hollywood Reporter, hvortil han indikerede, at han var en del af ’Tiger King’s produktionshold.

Liu kontaktede Hollywood-mediet for at skaffe kontaktinformationerne til Chris Lawrence – en tidligere tigerhandler for Sigfried & Roys Las Vegas-show, som The Hollywood Reporter sidste år interviewede om hans kamp med PTSD, efter en tiger for femten år siden gik til angreb på en medvirkende på scenen.

Liu afslørede til The Hollywood Reporter, at det kommende afsnit vil fungere som en form for korrigerende punktum efter originalafsnittene og skuespiller Joel McHales efterfølgende særafsnit. Disse endte med at blive modtaget som sensationelle portrætter af de medvirkende i dyrecirkusset snarere end en dokumentar om tigrene i fangeskab, hvilket oprindeligt var hensigten med serien ifølge dens instruktører Eric Goode og Rebecca Chaiklin, der tidligere har udtalt, de ikke anede, hvor sensationelt binge-værdige karakterer, de ville komme til at beskæftige sig med.

Efter The Hollywood Reporters snak med Liu har en talskvinde fra Goode Films (produktionsselskabet bag ’Tiger King’) udtalt, at det ikke passede, at produktionen gik i en mere konservativ retning. Med andre ord: Selskabet afskriver sig kløgtigt nok ikke det kommende afsnits binge-potentiale.

Hvornår vi kan vente det næste afsnit i tiger-sagaen, vides endnu ikke, så vi må væbne os med sådan cirka samme tålmodighed, som allerede er taget i brug til den kommende uofficielle ’Tiger King’-fortsættelse om mysteriet om Carole Baskins mands forsvinden og den kommende tv-serie om Joe Exotic med Nicolas Cage i hovedrollen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af