Uofficiel ’Tiger King’-fortsættelse på vej om mysteriet om Carole Baskins forsvundne mand

Uofficiel ’Tiger King’-fortsættelse på vej om mysteriet om Carole Baskins forsvundne mand
Carole Baskin og hendes nuværende mand, Howard Baskin. (Foto: Big Cat Rescue)

Det var kun et spørgsmål om tid, før ’Tiger King’-universet – der lige nu lader til at være det emne, der ligger alle næstmest på hjerte – udvidede sig yderligere. Og det var nu nok også kun et spørgsmål om tid, før et tv-hold påtog sig opgaven at grave endnu dybere i sagen om tiger-entusiasten Carole Baskin og hendes forsvundne mand.

I ’Tiger King’ får vi færten af den sensationelle historie om, hvordan Carole Baskin, der leder dyrereservatet Big Cat Rescue, på mystisk vis mistede sin mand, millionæren Jack Donald ’Don’ Lewis, en nat i 1997. Ifølge Baskin forsvandt han sporløst – måske omkommet i en ulykke, mens hendes nemesis, Joe Exotic, hårdnakket hævder, at hun fodrede manden til sine tigere.

Investigation Discovery har nu annonceret, at de tager sagen op i et projekt med titlen ’Investigating the Strange World of Joe Exotic’. Det nye projekt byder (ifølge Entertainment Weekly) på »efterforskningen, du ikke fik set, der afslører hemmelighederne, som kun Joe kender til, og de eksklusive optagelser, der aldrig før er blevet vist«.

»Seere er forståeligt nok revet med af Netflix’ ’Tiger King’, men millionerne af true crime-fans over hele verden blev efterladt med en følelse af at ville have mere,« fortæller Henry Schleiff fra Investigation Discovery, hvilket vi jo sådan set kun kan give ham ret i.

»Om du hader eller elsker hende, så er Carole nu i centrum af det store kattecirkus,« lyder det fra Investigation Discovery. »Er hun den uselviske korsfarer og dyrebeskytter, der fandt den utrolige styrke til trods for sin mands mystiske forsvinding? Eller bevidner vi Carole Baskins store plan, der endelig træder i kraft?«.

Der er endnu ingen fastlagt premieredato på projektet, men vi kan nok roligt regne med, at der smedes i højeste hast, mens tiger-feberen raser. I mellemtiden har politimesteren i Hillsborough, Florida (hvor Baskins Big Cat Rescue-reservat ligger), annonceret, at sagen om Carole Baskins mands forsvinden er blevet genåbnet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af